شنبه، 7 بهمن 1391

پرسش :

اﺣﺪی از ﺧﻴﺮﻳﻦ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن واﺣﺪ ﻣﺴﻜﻮﻧﻲ ﺟﻬﺖ راه اﻧﺪازی ﻣﻬﺪ ﻛﻮدک در ﻳﻜﻲ از ﻣﺤﻠﻪﻫﺎی آن ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﺑﻪ اﻳﻦ ﺳﺎزﻣﺎن وﻗﻒ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ. ﻟﺬا از آﻧﺠﺎﺋﻲ ﻛﻪ ﺗﻌﺪاد زﻳﺎدی ﻣﻬﺪ ﻛﻮدک ﺧﺼﻮﺻﻲ در ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن راه اﻧﺪازی ﮔﺮدﻳﺪه و اﻣﻜﺎن اداﻣﻪ ﻛﺎر ﻣﻬﺪ ﻛﻮدک ﺑﻪ ﺻﻮرت دوﻟﺘﻲ وﺟﻮد ﻧﺪارد و از ﻃﺮﻓﻲ واﺣﺪﻫﺎی اداری در ﺣﺎل واﮔﺬاری ﺑﻪ ﺑﺨﺶ ﻏﻴﺮ دوﻟﺘﻲ ﻣﻲﺑﺎﺷﻨﺪ و ﺑﻪ ﻟﺤﺎظ اﻳﻨﻜﻪ ﺗﻌﺪادی ﻛﻮدک ﺑﻲ ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ در آن ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن در ﻳﻚ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﻏﻴﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺳﻜﻮﻧﺖ در ﺣﺎل ﻧﮕﻬﺪاری ﻣﻲﺑﺎﺷﻨﺪ آﻳﺎ اﻳﻦ ﺳﺎزﻣﺎن اﺟﺎزه دارد از واﺣﺪ ﻣﻮﻗﻮﻓﻪ ﻣﺬﻛﻮر ﺟﻬﺖ ﻧﮕﻬﺪاری ﻛﻮدﻛﺎن ﺑﻲ ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﻓﻮق اﻟﺬﻛﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﺎﻳﺪ . ﺿﻤﻨﺎ دﺳﺘﺮﺳﻲ ﺑﻪ ﺷﺨﺺ وﻗﻒ ﻛﻨﻨﺪه وﺟﻮد ﻧﺪارد.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی:
اﮔﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻜﺎن ﻣﺬﻛﻮر در راﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﻣﻬﺪ ﻛﻮدک اﻣﻜﺎن ﻧﺪارد ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری از آن در ﻣﻄﻠﻖ ﻛﺎر ﺧﻴﺮ از ﺟﻤﻠﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﻣﺬﻛﻮر ﻣﺎﻧﻌﻲ ﻧﺪارد.
منبع: اﺳﺘﻔﺘﺎﺋﺎت ﺑﺎب وﻗﻒ، ﺣﻀﺮت آﻳﺖ الله اﻟﻌﻈﻤﻲ ﺧﺎﻣﻨﻪای ﻣﺪﻇﻠﻪ اﻟﻌﺎﻟﻲ، ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺳﺎزﻣﺎن اوﻗﺎف، مهر1390.