شنبه، 14 بهمن 1391

پرسش :

آیا اگر بعد از وضو از پای ما خون بیاید وضوی ما باطل می شود ؟

پاسخ :
خیر .وضو باطل نمی شود . اگر وضو تمام شده باشد و بعد از پای انسان خون بیاید وضو باطل نمی شود حتی اگر در وسط وضو ، عضویی غیر از اعضای وضو یا عضویی که شسته شده است و از آن گذشته ایم خون بیاید و باعث نجس شدن آب وضو در قسمتهای بعدی نشود ،وضو باطل نیست