شنبه، 14 بهمن 1391

پرسش :

در چه مواقعی باید غسل را انجام داد . انواع غسل ها را توضیح بدهید .

پاسخ :
موجبات غسل متعدد است . غسل گاهی واجب و گاهی مستحب است .غسل های واجب مثل غسل جنابت و مس میت ،اگر کسی جنب شد برای خواندن نماز احتیاج به غسل دارد . اگر هنوز میت را غسل نداده اند و کسی دست به میت بزند باید غسل میت را انجام بدهد . غسل مستحب مثل غسل جمعه و زیارت .