يکشنبه، 15 بهمن 1391

پرسش :

آیا شستن اشیاء به وسیله ی بخار شور باعث برطرف شدن نجاست آنها می شود یا خیر؟

پاسخ :
برطرف شدن نجاست با پاک شدن آن متفاوت است . یعنی ممکن است نجاست فرش ، موکت و امثال آنها به وسیله ی بخارشور برطرف شود اما پاک نمی شوند . اگر به گونه ای باشد که وسیله شسته شود. یعنی آن بخار تبدیل به آب شده و آن فرش یا جسم نجس خیس شده و آب آن گرفته شود ، پاک می شود . اگر در این حد نباشد ممکن است نجاست برطرف شود اما جایی که نجس است پاک نمی شود.