يکشنبه، 15 بهمن 1391

پرسش :

خانم من به مسئله ی پاکی و نجاست خیلی حساسیت نشان می دهد . راهنمایی بفرمایید.

پاسخ :
کسانی که دچار وسواس هستند باید به یک عالمی مراجعه کنند که مرحله به مرحله آنها را راهنمایی کند . در زمان پیامبر به مقدار الان آب در دسترس نبوده است . آب کر و لوله کشی هم نبوده است و آب کشی به این راحتی نبوده است و با همان مقدار آب کم اشیاء را آب می کشیدند ، وضو می گرفتند و غسل می کردند . افرادی که آشنا به مسائل شرعی هستند وعالم دینی هستند دقت زیاد در طهارت و نجاست ندارند . پس کسی که زیاده روی می کند اشتباه می کند . پس به اندازه ای که دین گفته است مسئله ی نجاست و طهارت را رعایت کنید .