چهارشنبه، 9 اسفند 1391

پرسش :

آیا فروش اوراق جمع‏آورى کمکهاى خیرخواهانه عموم مردم به این صورت که بعداً قرعه‏کشى شده و قسمتى از مال جمع‏آورى شده به عنوان هدیه به برندگان داده شود و بقیه آن صرف کارهاى عام المنفعه شود، جایز است؟

پاسخ :
نامگذارى این عمل تحت عنوان «بیع» صحیح نیست، بله انتشار این اوراق و جمع‏آورى کمک‏ها براى امور خیریّه اشکال ندارد و تشویق مردم به کمک‏کردن با وعده اعطاى جایزه به کسى که قرعه به نام او در آید، جایز است. مشروط بر این که مردم این اوراق را به قصد شرکت در امور خیر، تهیّه نمایند.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی