يکشنبه، 13 اسفند 1391

پرسش :

آیا در قبض هبه از هبه کننده، مجرّد دریافت هبه از او کافى است یا آنکه علاوه بر آن باید هبه را مخصوصا در مواردى مانند ماشین، خانه، زمین و مانند آن به نام آن شخص ثبت نماید؟

پاسخ :
منظور از اشتراط قبض در هبه، نوشتن قرارداد و امضاى آن نیست، بلکه مقصود این است که آن مال در خارج در اختیار و تحت تصرّف او قرار بگیرد و همین براى تحقّق هبه و حصول ملکیّت کافى است و فرقى بین اموالى که هبه مى‏شوند، وجود ندارد.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی