يکشنبه، 13 اسفند 1391

پرسش :

آیا جایز است در زمینى که حاکم، حکم به مصادره آن کرده، بدون رضایت مالک قبلى آن، مسجد ساخته شود؟ و آیا خواندن نماز و برپایى سایر شعائر دینى در این قبیل مساجد جایز است؟

پاسخ :
اگر زمین مزبور به حکم حاکم شرع یا با استناد به قانون جارى دولت اسلامى از مالک قبلى آن گرفته شده باشد و یا سابقه مالکیت شرعى براى مدّعى آن ثابت نشود، تصرّف در آن متوقف بر اجازه مدّعى مالکیت و یا مالک قبلى آن نیست در نتیجه ساخت مسجد در آن و خواندن نماز و برپایى شعائر در آن اشکال ندارد.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی