چهارشنبه، 16 اسفند 1391

پرسش :

ما تعاونی داریم که هر ماه قرعه کشی می کنیم و به یک نفر وام می دهیم . فردی که برنده می شود هزار تومان بیشتر می دهد تا این پول را به افرادی که آخر برنده می شوند بدهیم . آیا این تعاونی اشکال دارد ؟

پاسخ :
این صندوق های خانگی که اخیرا هم زیاد شده است ، باید این شرایط را داشته باشد : همه باید با رضایت پول بدهند و بدانند که پول کجا خرج می شود یا به فردی وکالت بدهند که او خرج کند . دیگر اینکه به افرادی که وام داده می شود اضافه نگیرند . اگر اضافه بصورت کارمزد باشد اشکالی ندارد اما اگر از افراد سود بگیرند ، این کار اشکال دارد .
منبع: ch3.ir