چهارشنبه، 16 اسفند 1391

پرسش :

من یک فرد افغانی هستم . برای طلاق همسرم نمی توانم از دفاتر ثبت طلاق ایرانی استفاده بکنم . من با چهار شاهد طلاق همسرم را داده ام . آیا این کار از لحاظ شرعی درست است ؟

پاسخ :
در کشور اسلامی باید مقررات رعایت بشود. چون ثبت ازدواج در ایران نبوده است طلاق هم نباید در ایران باشد . اگر بر اساس موازین شرعی صیغه ی طلاق با حضور شاهد اجرا شده باشد اشکال شرعی ندارد .