شنبه، 26 اسفند 1391

پرسش :

همسر من انگشتری پیدا کرده است و به اندازه ی مبلغ آن صدقه داده است، آیا دینی به گردن ایشان هست ؟

پاسخ :
اگر کسی چیزی را پیدا کرد باید اعلام و جستجو بکند تا صاحب آنرا پیدا کند .اسلام فرموده است که اگر چیزی را دیدید برندارید اما اگر آنرا بردارید، این کار برای شما مسئولیت آور است . اگر انگشتری که شما پیدا کردید از اول می دانستید که صاحب ندارد یا نشانه ای ندارد که بتوان صاحب آنرا پیدا کرد ، باید انگشتر را بعنوان صدقه به فقیری می دادید ولی اگر شما می خواهید قیمت آنرا صدقه بدهید باید اجازه بگیرید . اگر شما چیزی را پیدا کردید که نمی توانید آنرا مدتی نگه دارید مثل میوه یا آن چیز به درد فقیر نمی خورد،می توانید مبلغ آنرا به فقیر بدهید .
منبع: www.ch3.ir