شنبه، 28 ارديبهشت 1392

پرسش :

پوشیدن لباس برای خانم‏ها در محیط کار طبق دستور اسلام و عرف جامعه در چه حدی است؟

پاسخ :
خانم‏ها در محیط کار که محلّ رفت و آمد مردان نامحرم است، باید مانند کوچه و خیابان رعایت حجاب اسلامی را بنمایند و از پوشیدن جوراب بدن نما و لباس‏های چسبنده و جلف که باعث تهییج و جذب افراد نامحرم می شود، خودداری نمایند. فقط باز بودن تنها تا مچ و گردی صورت، بدون آرایش، اشکالی ندارد. عرف جامعه را ما می سازیم. اگر رعایت آداب اسلامی را بنماییم، جو جامعه را اسلامی می کنیم و اگر رعایت نکنیم، عرف جامعه عوض می شود. ما باید قوانین اسلامی را مراعات کنیم.