شنبه، 28 ارديبهشت 1392

پرسش :

من به حجاب اعتقاد دارم ولی نه آنچنان که طرف حجاب خود را طوری داشته باشد که بیفتد توی نهر آب و مسخره همه شود من این را عیناٌ به چشم دیده ام که زنی با گرفتن روی خود در نهر آب افتاد. ولی این سؤال برایم پیش آمده که بازیگرهای سینما با این همه آرایش و موهایشان درآمده و بلوز و شلوار می پوشند (در فیلم قرمز) آیا حجاب برای آنها حرام و برای ما حلال است؟

پاسخ :
همانطور که فرموده اید حجاب واجب است و حد آن پوشانیدن بدن و مو از ناحرم است ولی کیفیت این پوشش بستگی به سلیقه و فرهنگ اشخاص و جوامع دارد. خانمهای هندو پاکستان با لباس مخصوص خود را پوشش می دهند _ عربها و فارس ها هم هر یک لباسی مخصوص دارند که همگی صحیح و شرعی است و شریعت نگفته که خانمها واجب است مقابل چشم خود را بگیرند بلکه باز گذاشتن صورت برای خانمها جائز است.
راجع به حجاب برخی از هنر پیشه ها و بازیگرها باید گفت که بسیاری از آنها رعایت حجاب شرعی را نمی کنندو با آرایش یا پیدا بودن بعضی از موی سر در مقابل نامحرم ظاهر می شوند ولی عمل آنها برای ما حجت شرعی نیست و موجب جائز شدن این گونه پوشش نمی گردد.