پنجشنبه، 6 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر ترافل میوه ای با شکلات سفید را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
خامه 125 میلی لیتر
شکلات سفید 250 گ خرد شده
میوه شکری 125 گ خرد شده
بیسکویت ساده 125 گ خرد شده
آب پرتقال 3 ق چ
پودر نارگیل به میزان لازم ( برای تزئین )

طرز تهیه:
خامه را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شکلات را اضافه کرده از روی حرارت برداشته میوه شکری بیسکویت و آب پرتقال را اضافه کرده روی آن را پوشانده در یخچال قرار دهید گاهی مایه را به هم بزنید تا کمی فرم بگیرد سپس به اندازه 1 ق چ برداشته در دست گرد کنید و نیمی را در پودر نارگیل و نیم دیگر را در شکلات سفید آب شده بغلطانید مجدداً در یخچال به مدت 4 ساعت زمان دهید تا کاملاً فرم بگیرد .