پنجشنبه، 6 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر ترافل شکلاتی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۱) ۲۲۷ گرم شکلات نیمه شیرین یا نیمه تلخ به اندازه تکه های کوچک
۲) سه چهارم پیمانه خامه غلیظ
۳) ۲۸ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک

پودرهای مختلف برای تهیه ترافل:
۱) پودر کاکائو
۲) خاکه قند
۳) میوه مغز دار (گردو ، بادام ، فندق ...) تف داده و خرد شده
۴) نارگیل برشته شده
۵) برش های نازک شکلات
۶) ترافل های رنگی و شکلاتی
۷) شکلات آب شده

طرز تهیه:
۱) خامه و کره را روی حرارت ملایم در ظرفی قرار دهید تا کمی بجوشد.پس از خاموش کردن شعله، بلافاصله شکلات های خردشده را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند. مواد به دست آمده را خوب هم بزنید تا صاف و یک دست شود. مخلوط ترافل را درظرف در دار به مدت یک شب کامل در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
۲) مواد ترافل را به اندازه و شکل توپ های کوچک با استفاده از دست یا قاشق بستنی در بیاورید. ترافل شما می تواند گرد و یک دست و یا کمی ناصاف باشد.بلافاصله ترافل را در پودرهای تهیه شده موردنظر بغلتانید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. پس از اتمام کار ترافل را مجدد در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. ترافل در یخچال به مدت چند هفته و در فریزر به مدت چند ماه قابل نگه داری است.