پنجشنبه، 6 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر تارت موز و کارامل را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم جهت تهیه خمیر تارت:
آرد 200 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 2 قاشق سوپ خوری
کره سرد 100 گرم
آب 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای کرم:
شکر قهوه ای 1 پیمانه
کره خرد شده 100 گرم
آب جوش 1 قاشق سوپ خوری
پودر نسکافه قاشق سوپ خوری
آرد ذرت 2 قاشق سوپ خوری
شیر سرد 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/8 قاشق سوپ خوری
موز 2 عدد
خامه فرم گرفته 150 گرم

طرز تهیه:
ابتدا آرد را در مرکز کاسه گودی ریخته و کره به آن اضافه کرده با نوک انگشت ورز می دهیم تا کره به خورد آرد رود و به صورت خرده نان درآید بعد زرده ها را اضافه می کنیم به همراه شکر تا خمیر مورد نظربدست بیاید و نیم ساعت به خمیر استراحت دهید سپس آن را درون قالب مخصوص پای که چرب کرده ایم پهن کرده تا کاملا" دیواره را پوشش دهد چند چنگال کف قالب می زنیم سپس کاغذ روغنی روی خمیر قرارداده و مقداری حبوبات روی آن می ریزیم و در فر 200 درجه سانتی گراد یا 400 فارنهایت به مدت 10 دقیقه قرار دهید سپس دمای
فررا پایین آورده حبوبات را برداشته و به مدت یک ربع دیگر در فر 180 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت قرار دهید تا خمیرطلایی شود سپس آن را خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه کرم: شکر و کره را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود نسکافه را با آبجوش حل کرده و داخل شیر و آرد ذرت ریخته سپس این مواد را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و مرتب هم بزنید به جوش بیاید و کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته و به آرامی و کم کم به زرده و وانیل اضافه کنید
و مرتب هم بزنید و مجددا" روی حرارت بگذارید تا یک جوش بزند سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کرم خنک شود کف نان تارت را کمی خامه
بمالید و کرم را بریزید سپس با موز و بادام تست شده تزیین کنید.
می توانید اول کرم را بریزید بعد موز و بعد خامه فرم گرفته آن را تزیین کنید و در آخر بادام پرک را اضافه نمائید.