شنبه، 8 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر پودینگ کارامل را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
تخم مرغ 8 عدد
هل نرم شده کمی
شیر 1 لیتر
زعفران کمی
وانیل 1 قاشق غذاخوری
شکر یک و نیم لیوان

طرز تهیه:
وانیل و زعفران را به تخم مرغ ها اضافه کرده با همزن برقی خوب بزنید. شیر را بر روی حرارت قرار داده تا وقتی بجوشد سپس هل و نیم لیوان شکر و مخلوط تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.۱ لیوان شکر را در ظرف ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود . کمی با قاشق چوبی هم می زنیم تا وقتی شکر کمی زرد مایل به قهوه ای رنگ شود.مواد را بلافاصله بر روی شکر می ریزیم.سر ظرف را گذاشته سپس ظرف را در ظرف بزرگتری که تا نیمه آب جوش ریخته ایم قرار می دهیم.
ظرف را روی حرارت ملایم به مدت 2 الی 3 ساعت می گذاریم تا زمانیکه کارامل سفت شود.پس از سفت شدن ظرف را در یخچال بگذارید تا زمانیکه خنک شود سپس کارامل را در ظرفی برگردانید.

نکته : در صورتی که آب ظرف تمام شده باشد به آن آب اضافه کنید تا زمانیکه کارامل خوب فرم بگیرد.
با یک چنگال می توانید متوجه سفت شدن کارامل شوید.
مواظب باشید آب ظرف بیرونی داخل ظرف کارامل نرود.