شنبه، 8 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر پنکیک با آلو قرمز را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای تهیه مخلوط آلو(6 نفر):
500 گرم آلوی قرمز
6 قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای 1 عدد
چوب ‌دارچین 1 عدد
میخک ‌درسته
یک هشتم قاشق چای‌خوری جوزهندی
6 قاشق غذا‌خوری آب سیب

روش تهیه:
آلوها را چهار قارچ کنید و هسته‌ی آن‌ها را بیرون آورید. سپس آن‌ها را به همراه شکر، ادویه و آب سیب در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید؛ حرارت را کم کنید و در حدود 8-5 دقیقه درب ظرف را بگذارید تا آلوها کاملاً نرم شوند؛ آن‌گاه ظرف حاوی آلوها را گرم نگه دارید.

مواد لازم برای تهیه‌ی پنکیک:
یک دوم پیمانه(50 گرم) آرد سفید گندم
2قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
یک هشتم قاشق چای‌خوری نمک
یک دو پیمانه(50 گرم) آرد ذرت
2قاشق غذاخوری شکر
1عدد تخم‌مرغ
1پیمانه(150میلی‌گرم) شیرپاستوریزه
5- 4 قاشق غذاخوری روغن مایع مخصوص سرخ کردن

روش تهیه پنکیک:
در یک کاسه هر دو آرد را الک کرده، بیکینگ پودر، نمک و شکر را باهم مخلوط کنید. در وسط محتویات کاسه، تخم‌مرغ زده شده و شیر را کم کم بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط یک‌دست و روانی حاصل شود؛ آن‌گاه 1 قاشق غذاخوری از روغن مایع را اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. روغن را در تابه‌ی تفلون بریزید و گرم کنید. از مایه به اندازه‌ی 3 قاشق غذاخوری داخل تابه بریزید واجازه دهید روی پنکیک‌ها حباب‌هایی ایجاد شود و طلایی گردد سپس پنکیک‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. پنکیک‌های گرم را به‌ همراه مخلوط آلو سرو نمایید