شنبه، 8 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر پارافه قهوه را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
قهوه (چهار قاشق غذاخوری)
شیر (یک لیوان)
خامه (دویست و پنجاه گرم)
زرده تخم مرغ (هشت عدد)
شکر (سه چهارم لیوان)
وانیل (نصف قاشق چایخوری)
خلال بادام یا بادام پولکی (سه چهارم لیوان)

طرز تهیه:
قهوه را ابتدا با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد، به محض جوش آمدن شعله را خاموش کرده، قهوه را از صافی رد کنید. زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملاً سفت شود، شیر و قهوه را کم کم به زرده اضافه کرده و مرتب هم می زنید تا مایه صاف و یکدست شود.
این مایه را داخل یخچال قرار می دهید تا کاملاً سرد شود، خامه را فرم داده و کم کم به مایه اضافه کنید ته قالب مورد نظر را یک لایه پلاستیک انداخته و مقداری خلال بادام بو داده ریخته و مایه را درون قالب ریخته و در فریزر به مدت هشت ساعت قرار دهید تا کاملاً ببندد. سپس از فریزر خارج کرده با کارد اطراف پارافه را از قالب جدا کنید و درون ظرف مناسبی برگردانده، پلاستیک را از روی آن بردارید و بادام را روی سطح و اطراف پارافه بپاشید.