شنبه، 8 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر برانی اسفناج را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم و طرز تهیه:
اسفناج در فصل زمستان می روید و سرشار از آهن است. اسفناج را ابتدا پاک کرده و می شوییم. لازم به ذکر است که اسفناج باید با دقت زیادی شسته شود، چون این گیاه در گل رشد می کند. آن را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می کنیم. کمی نمک به آن افزوده، سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری کرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی که اسفناج دارای طبیعتی خنک است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می کند)
پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چکیده می افزاییم. می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این ترکیب بیفزاییم تا برانی ما کامل تر شود.