يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه بستنی نسکافه را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
خامه - 250 گرم
تخم‌مرغ - سه عدد
شکر - 100 گرم
شیر - چهار قاشق سوپخوری
نسکافه - یک قاشق سوپخوری
آبلیمو - نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زرده‌ها اضافه کنید.
خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.
سفیده‌ها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید.
خامه را به نسکافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.