يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه هات چاکلت فندقی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
پودر کاکائو=3 قاشق چایخوری
پودر شکلات فوری(هات چایکلت)=3 قاشق چایخوری
شیر سرد=2/1 پیمانه
خامه معمولی=2 قاشق چایخوری
شکر=به میزان لازم
شکلات صبحانه فندقی=2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
1. شیر را در جوش بریزید و پودر کاکائو،پودر شکلات فوری،خامه و شکر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. سپس با بخار دستگاه ساز آن را جوش بیاورید.در صورت نداشتن ساز، جوش را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا گرم شود.
2. در این مرحله،شکلات صبحانه را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا حل شود و مخلوط جوش بیاید و آماده سرو شود.
3. بعد از جوش آمدن،مخلوط را در فنجان بریزید و با پودر کاکائو روی آن را تزئین کنید.
رقیق و غلیظ بودن هات چاکلت با کم و زیاد کردن مقدار کاکائو بدست می آید.
توجه داشته باشید که به دلیل شیرین بودن شکلات صبحانه،از مقدار کمی شکر استفاده کنید