يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه نوشیدنی توت فرنگی و شیر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای 2 نفر:
1/5 لیوان توت فرنگی
1/5 لیوان شیر
یک قاشق غذا خوری عسل

طرز تهیه:
توت فرنگی را کاملاً بشویید و در ظرف لعابی یا بلوری به کمک گوشتکوب بکوبید. عسل و شیر را به آن اضافه کنید. با مخلوط کن برقی روی درجه کم یا همزن دستی خوب بزنید. سپس سرو کنید. در صورت تمایل می توانید این آشامیدنی را با قدری خامه میل کنید.

نکات تغذیه ای :
توت فرنگی دارای مواد معدنی مثل آهن و آهک، منیزیم، ید ، برم، فسفر و مقدار زیادی پتاسیم است وبرای مبتلایان به نقرس و بیماری قند مفید است. از مهمانان خود با این نوشیدنی گوارا در فصل تابستان پذیرایی کنید. توت فرنگی ضد یبوست و ضد رماتیسم است.