يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه نوشیدنی آناناس و طالبی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
آناناس خرد شده ( تازه یا کمپوت ) 140 گرم
آب آناناس 100 میلی لیتر
آب پرتقال 60 میلی لیتر
طالبی ( خرد شده ) 125 گرم
یخ قالبی 4 عدد
اسلایس نازک پرتقال برای تزیین 2 اسلایس

طرز تهیه:
آناناس را که درشت خرد کرده ایم ، در فریزر می گذاریم تا کمی منجمد شود. آب آناناس و آب پرتقال را در مخلوط کن می ریزیم و مخلوط می کنیم. حال آناناس و طالبی که جداره ئاخلی اش را جدا کرده ، سپس آن را درشت خرد کرده ایم را همراه یخ به مخلوط فوق می افزاییم و دو دقیقه مخلوط می کنیم.
هر اسلایس پرتقال را از وسط نصف می کنیم . یک قسمت را از وسط چاک می دهیم، در پره دیگرفرو می کنیم و روی لیوان می گذاریم.