يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه شربت توت فرنگی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
3-کیلو توت فرنگی
3 –کیلو شکر

طرز تهیه:
توت فرنگی ها را شسته و آنها را تمیز می کنیم . در قابلمه بزرگی یک پنجم شکر را می ریزیم و سپس توت فرنگی ها را در لا به لای شکر می ریزیم. ظرف را 6-5 ساعت در یخچال نگه می داریم تا توت ها آب بیندازند. بعد ظرف را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. بعد از اولین جوش می گذاریم 15 دقیقه بجوشد. سپس شربت آن را از صافی رد کرده و مورد مصرف قرار می دهیم.

شربت توت فرنگی با میوه های تازه:
برای تهیه این نوع نوشیدنی، شربت توت فرنگی را با مقداری آب و یخ مخلوط کرده سپس میوه هایی مثل توت فرنگی تازه، سیب گلاب ورقه ورقه شده ی نازک و انگور یاقوتی را به آن اضافه کنید. شربت آماده نوشیدن است.