يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سس ماست برای دلمه ها و ماکارونی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
ـ ماست سفت: ۵۰۰ گرم،
ـ سیر: ۳حبه،
ـ سبزی های معطر (نعناع، شوید و ترخون کاملاً خرد شده): یک قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به میزان کافی.

طرز تهیه:
ماست را به هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود، سیر را با رنده ریز رنده کرده، همراه با سبزی، نمک و فلفل به ماست اضافه و خوب مخلوط می کنیم. از این سس برای انواع ماکارونی ها، دلمه بادنجان، دلمه برگ مو، دلمه فلفل و... می توانیم استفاده کنیم.