يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سس باتارد را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۱. کره ۱۰۰ گرم
۲. آرد ۱ قاشق سوپخوری سرخالی
۳. آب گوشت که کمی نمک زده شده باشد ۲ پیمانه
۴. زرده تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
۵. خامه ۱۰۰ گرم
۶. آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
۷. نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه :
کره را در ظرف لعابی مناسبی میریزیم و می گذاریم آب شود. آرد را به آن اضافه می نمائیم و مرتب بهم میزنیم تا آرد سرخ و خرمائی رنگ شود. آنگاه حرارت را ملایم میکنیم و آب گوشت را کم کم می ریزیم و بازه مرتب به هم میزنیم تا آرد سرخ شده در آبگوشت حل شود . سپس می گذاریم سس آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود .
در مرحله بعدی زرده های تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و کمی میزنیم . زرده تخم مرغهای زده شده را به آرامی و به تدریج داخل سس میریزیم بدون اینکه بگذتریم سس بجوشد و بلافاصله سس را از روی آتش بر میداریم .
نکته:زرده تخم مرغ نباید با سس بجوشد چون سس لطافت خود را از دست می دهد و بریده می شود.
در وحله آخر خامه و آبلیمو را خارج از آتش به آن اضافه کنید.
این سس به مصرف انواع گوشتها و مرغ و ماهی می رسد.
سس باتارد آماده است. نوش جان