يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ترشی کلم قرمز را توضیح دهید.

پاسخ :
طرز تهیه :
یکی از ساده ترین انواع چاشنی که البته بیشتر در سالاد یا کنار انواع غذا کاربرد دارد ، ترشی کلم قرمز است .
برای تهیه این ترشی کلم قرمز را به اندازه دلخواه خرد کنید و تمیز بشوئید و روی پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا کشیده شود . بعد داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و روی آن را با سرکه سفید پر کنید .
بعد از یک هفته چاشنی کلم قرمز آماده مصرف است .
از این چاشنی کنار سالاد ، همراه انواع خوراک خشک و ... میتوانید استفاده کنید .
مدت ماندگاری این ترشی کمی از سایر چاشنی ها کوتاه تر است . حدودا دو ماه بعد از اینکه برای اولین بار درب ظرف را باز کردید ترشی شروع به تجزیه داخل سرکه میکند و رنگ آن به مرور روشن میشود ! طوری که بعد از 4-5 ماه ترشی کلم قرمز شما تبدیل به کلم سفید میشود !! به همین دلیل و چون کلم قرمز تقریبا در تمامی فصول در دسترس است بهتر است این چاشنی را به مقدار کمتر ( هر بار یک عدد کلم قرمز متوسط ) تهیه کنید .
هنگام استفاده از این چاشنی دقت کنید !! اگر از این چاشنی روی میز یا روی لباستان ریخت خیلی زود آن را بشوئید چون رنگ آن اگر مدتی روی رو میزی یا لباس بماند به راحتی قابل شستشو نیست !