يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ترشی میوه را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
سیب درختی نیم کیلو
گوجه فرنگی یک کیلو
به نیم کیلو
بادمجان یک کیلو
گلابی نیم کیلو
سیر 250گرم
هویج فرنگی نیم کیلو
نعناع 250گرم
خیار 1کیلو
فلفل تند 100گرم
ادویه ترشی شامل زیره سیاه ، زیره سبز، گلپر، تخم گشنیز، تخم شوید، اجغو،تخم رازیانه ،سیاه دانه
سرکه به مقدار لازم
نمک نصف قاشق غذاخوری
زعفران ساییده نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
بادمجانها راتکه کرده( با پوست) درون سرکه بجوشانید و پس از سرد شدن چرخ کنید بقیه مواد را نیز شسته و خشک و چرخ کنید و پس ازمخلوط کردن بابادمجانها سرکه و نمک وادویه ترشی وزعفران را به آن اضافه کنید. این ترشی نیاز به زمان برای رسیدن ندارد

به این نکات توجه داشته باشید :
1-آب میوه ها را بیرون نریزید .
2-ادویه ترشی را پس از آسیاب کردن به مقدار 2 قاشق غذاخوری پر اضافه کنید.
(سیاه دانه نباید آسیاب شود)
3-اجغودراصطلاح محلی به زنیان گفته میشود .