چهارشنبه، 12 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه مربای گریپ فورت را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
شکر 1 کیلو
گریپ فوروت 1 کیلو

طرز تهیه:
سعی کنید گریپ فوروت پوستش سالم و بدون لک باشد و هر گریپ فوروت را به چهار قسمت تقسیم می کنید بعد از جدا کردن پوست گریپ فوروت به سلیقه هر شخص قالب بزنید و چون پوست گریپ فوروت تلخ می باشد جهت گرفتن تلخی آن را باید روی پوست را با رنده آشپزخانه شماره 2 رنده کنیم تا جائی که به سفید لایه داخلی برسد. بعداً به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس نگه می داریم و بعداً تقریباً به تعداد 3 یا 5 بار تلخی آن را با جوشاندن ملایم آن را می گیریم. بعداً شهد شکر که 2 پیمانه آب و یک پیمانه شکر آماده می کنیم و سپس گریپ فوروت تلخی گرفته و آب آن را کلاً بگیرید بعداً در شهد
می ریزید و به مدت 20 دقیقه قوام بیاید و در آخر کار یک دو قطره از آب گریپ فوروت به آن اضافه کنید