شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کرم داخل شیرینی دانمارکی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– تخم مرغ 1 عدد
– شکر 120 گرم
– نشاسته 1 قاشق غذاخوری
– آرد 1 قاشق سوپخوری
– شیر 1 لیوان
– کره 30 گرم
– وانیل کمی

طرز تهیه:
نشاسته و آرد را در شیر حل کنید و روی حرارت قرار دهید 0 تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و کمی هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید . مواد را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود .سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را بیافزایید و بعد از سرد شدن استفاده کنید