شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک خرمایی با گردو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۲۲۵ گرم آرد سفید
نصف قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
۱۷۵ گرم خرمای هسته گرفته و خرد شده
۱۰۰ گرم گردوی درشت خرد شده
۲۵۰ میلی لیتر آب جوش
۵۰ گرم کره یا مارگارین
۱۰۰ گرم شکر قهوه ای (یا معمولی)
یک عدد تخم مرغ زده شده
پنج قاشق سوپخوری شیر
زمان تهیه: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
زمان طبخ: ۴۵ دقیقه

طرز تهیه:
آرد را با نمک و جوش شیرین در ظرف گود مناسبی الک کنید. خرما و گردو را در ظرفی ریخته و آب جوش را روی آنها بریزید. این مخلوط را کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
کره را با شکر مخلوط کرده با همزن بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط کنید. آن را با خرما و گردو به مخلوط آرد و نمک و جوش شیرین بیفزایید و هم بزنید. در آخر شیر را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن آنها با هم مایه را در یک قالب کیک صبحانه ۴۵۰ گرمی که از قبل آن را چرب کرده و کمی آرد در آن پاشیده اید بریزید و در فر که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید قرار دهید. کیک را ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که مغزپخت شود بپزید. سپس از فر خارج کرده و از قالب بیرون بیاورید. کیک را روی شبکه سیمی سرد کرده به صورت برش های نازک ببرید و سرو کنید.