دوشنبه، 17 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه گاتا با گیلاس و شکلات را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ۱۰۰
گرم پودر قند۷۵
گرم آرد سفید۱۵
گرم پودر کاکائو۳۰۰
میلی لیتر خامه زده شده ۳۵۰
گرم گیلاس تازه هسته گرفته یا کمپوت گیلاس
مقداری کاکائوی رنده شده برای روی کیک

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را با پودر قند مخلوط کنید و ظرف محتوی این مخلوط را بر روی ظرف دیگری که آب جوش در آن قرار دارد بگذارید و هم بزنید یا غلیظ شود. آرد و پودر کاکائو را در آن الک و مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب گردی به قطر ۲۰ سانتی متر که قبلاً چرب کرده اید بریزید و به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید. سپس از فر بیرون آورده و از قالب خارج کنید و روی شبکه سیمی سرد کنید.
روی کیک را با خامه زده شده بپوشانید و روی دیواره های آن شکلات رنده شده بپاشید به طوری که لایه ای از رنده شکلات، دیواره کیک را بپوشاند. گیلاس ها را روی کیک بچینید و دور آنها را با گل خامه که به وسیله قیف خامه درست می کنید تزئین کنید. کمی رنده شکلات روی گل خامه ها بپاشید و کیک را سرو کنید.