دوشنبه، 17 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کوکیز شکلاتی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– شکر 75 گرم
– کره 185 گرم
– آرد 195 گرم
– پودر کاکائو 30 گرم
– پودر نسکافه 1 ق چ
– وانیل 4/1 ق چ
– نمک 8/1 ق چ

مواد لازم برای کرم :
– شکلات سیاه 125 گرم
– کره 40 گرم
– خامه 2 ق س

طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم می زنیم تا جایی که کاملاً کرم رنگ و سبک شود وانیل را اضافه کرده و درنهایت تمام مواد خشک که شامل آرد، پودر کاکائو، نسکافه و نمک می باشد را با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یک خمیری چسبنده به دست می آید. خمیر را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت داخل یخچال قرار داده و در آخر در می آوریم و با قالب گرد قالب می زنیم و روی سینی فر چیده در طبقه وسط فر با درجه 175 درجه سانتی گراد می پزیم.

طرز تهیه کرم :
تمام مواد شکلات سیا و کره و خامه را با هم مخلوط می کنیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملاً روان شود. سپس کرم را روی شیرینی ها میریزیم.