دوشنبه، 17 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه شیرینی کنجدی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
کره 320 گرم
شکر و آرد از هر کدام 200 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
بیکینگ پودر و پودر کاکائو از هر کدام دو قاشق مرباخوری
شکلات چیپسی 100 گرم
کنجد 50 گرم

طرز تهیه:
شیرینی کنجدی، از آن دست شیرینی‌هایی است که خیلی راحت می‌‌توانید آن را تهیه کنید، فقط کافی است دستور طبخ آن را بدانید.
ابتدا باید کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. پس از این مرحله زرده‌ها را اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن، پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید. در پایان کنجد را درون مخلوط بریزید. سپس از خمیر گلوله‌های کوچکی به اندازه فندق برداشته و در دست گرد کرده و در سینی با فاصله بگذارید. روی هر شیرینی، دو عدد شکلات چیپسی گذاشته و درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید. به همین راحتی شیرینی کنجدی شما آماده است.