دوشنبه، 17 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پیراشکی مکزیکی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
تخم‌مرغ یک عدد
پودر قند نصف پیمانه
بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه
کره 50 گرم
پودر جوزهندی در صورت تمایل مقداری

طرز تهیه:
ابتدا کره را در شیرداغ حل می‌کنیم، سپس یک فنجان از آرد الک شده را به شیری که از روی حرارت برداشته‌ایم اضافه کرده، آن گاه تخم‌مرغ و بقیه مواد را می‌افزاییم و مخلوط می‌کنیم و بقیه آرد را تا حدی که خمیر به دست نچسبد اضافه کرده سپس خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم قرار می‌دهیم.
خمیر را روی سطح صافی که مقداری آرد پاشیده‌ایم به ضخامت نیم‌سانت پهن می‌کنیم و با قالب پیراشکی یا دهانه لیوان قالب زده، در روغن سرخ می‌کنیم. بعد از این‌که سرد شد روی آن را با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزئین می‌کنیم.