دوشنبه، 17 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه بیسکویت با کرم نعناع را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
- کره 65 گرم
- شکر 60 گرم
- آرد 100 گرم
-B1 4/1 ق چ
- پودر کاکائو 2 ق س
- شیر 2 ق س

مواد لازم برای کرم نعناع:
- سفیده تخم مرغ 1 عدد
- پودر شکر 215 گرم
- اسانس نعناع 3 قطره
- روغن مایع یا گلیسیرین خوراکی 2 قطره

طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید کره و شکر را با همزن برقی بزنید آرد و پودر کاکائو را به همراه شیر، مواد اضافه کرده تا مواد خمیر شود خمیر را به ضخامت 2 میلی متر باز کرده و به مدت 15 دقیقه در یخجال استراحت دهید سپس با کاترگرد حدوداً 4 سانتی متری برش داده داخل سینی فر بچینید در فر به مدت 12 دقیقه ببندید بعد از خنک شدن روی هر کدام از بیسکویت ها را کمی کرم بمالید یک عدد بیسکویت نیز روی آن قرار دهید و در صورت تمایل بیسکویت را به شکلات آغشته کنید.

طرز تهیه کرم نعناع :
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید و شکر را به تدریج اضافه کنید هر بار 2 قاشق تا سفیده کلاً فرم بگیرد سفیده مخلوط شده با شکر را روی میز که با پودر شکر پوشش داده شده برگردانید و پودر شکر کافی به خرد آن دهید تا چسبندگی آن کاملاً از بین رود پس اسانس نعناع و گلیسیرین خوراکی رااضافه کنید برای مصرف آماده است.