دوشنبه، 17 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه بیسکویت شکلاتی با نیمه گردو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
آرد الک شده 1 پیمانه پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
کاکائو 5/1 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
شکر 3/1 پیمانه
گردوی نیمه شده به میزان لازم
سفیده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه:
کره و شکر را در ظرفی ریخته با همزن برقی می زنیم تا خوب کرم مانند شود سپس کاکائو را اضافه کرده با همزن می زنیم تا خوب یکدست شود سپس مخلوط آرد و نمک و وانیل را افزوده خوب مخلوط می کنیم تا خمیر لطیف و یکدستی به دست بیاید . روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را پهن می کنیم برای اینکه خمیر به وردنه نچسبد روی آن کاغذ روغنی می اندازیم سپس آن را با قالب گل قالب زده مرکز آن را سفیده تخم مرغ می مالیم و یک عدد نیمه گردو روی آن قرار می دهیم و در سینی فر که چرب کرده ایم چیده در حرارت 175 سانتیگراد یا 350 فارنهایت به مدت 20 دقیقه می گذاریم سپس آن را خنک کرده و در ظرف سرو می چینیم .