دوشنبه، 17 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه اسلایس فندق - هاگل را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم مواد خمیر :
– آرد 2/1 و 2پیمانه
– بکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری
– نمک 8/1 قاشق چایخوری
– کره 3/2 پیمانه
– شکر 2/1 پیمانه
– وانیل 2/1 قاشق چایخوری
– تخم مرغ 1 عدد

مواد رویه :
– شکر 4/1 پیمانه و 1 قاشق سوپخوری
– عسل 1 قاشق سوپخوری
– کره 4/1 پیمانه
– نمک 8/1 قاشق چایخوری
– پودر بادام 100 گرم
– پودر قند 100 گرم
– پودر فندق 100 گرم
– آب جوش 4 قاشق سوپخوری
–( شکلات تخته ای 50 گرم – روغن مایع 1 قاشق سوپخوری ) برای تزیین

طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر و شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و کره را با نوک انگشت به خورد مواد می دهیم و مواد را به صورت کپه در آورده و تخم مرغ و وانیل را در این حفره ریخته و سریع با هم مخلوط کنید و خمیر آماده شده را در فویل پیچیده و نیم ساعت در یخچال قرار می دهید و خمیر را در سینی فر چرب شده پهن می کنیم ( سینی 30 * 20)و روی آن را با چنگال سوراخ می کنیم .
مواد رویه : آب ، شکر ، عسل ، کره و نمک را روی حرارت جوشانده و پودر بادام و پودر فندق را به آن اضافه کنید و بعد از سرد شدن روی خمیر ریخته و پخش کنید و در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم و به صورت داغ و به شکل مثلث برش زده و بعد از سرد شدن با شکلات تختهای به صورت بن ماری با یک قاشق روغن مایع آب کرده ایم روی آن را با قیف شکلات می دهیم .