دوشنبه، 17 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه اسلایس سیب و بادام را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای لایه اول:
کره 100 گرم
شکر ریز 110 گرم
پوست پرتغال رنده شده یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد 150 گرم
بادام خرد شده 65 گرم
سیب گرم 2 قاشق سوپخوری
سیب خرد شده 2 عدد متوسط

مواد لازم لایه دوم:
آرد 2/1 پیمانه
کره سرد 25 گرم
شکم ریز 55 گرم
دارچین 2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا یک قالب به ابعاد 30 در 20 را با کاغذ روغنی پوشش دهید و بعد آن را چرب کرده و کنار بگذارید فر را هم روشن کرده با درجه 175 سانتی گراد یا 350 ذرجه فارنهایت یا شماره 4 آن را تنظیم نمایید. کره و شکر و رنده پوست پرتقال و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم مانند شود سپس آرد را اضافه کرده و در نهایت نیمی از بادام خرد شده را اضافه کنید خمیر را کف قالب پهن نموده به مدت 10 دقیقه در فر قرار داده سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شود . سپس مارمالاد گرم را با برش روی خمیر نیم پز بمالید بعد سیب های خرد شده را اضافه کرده و بعد مواد رویه را روی آن ریخته و در نهایت باقیمانده بادام را اضافه کنید در فر به مدت 35 دقیقه قرار دهید بعد از فر خارج نموده و اجازه دهید تا کاملا" خنک شود سپس آن را به دلخواه برش داده و سرو نمایید.

طرز تهیه مواد رویه :
آرد و شکر و دارچین را در یک کاسه ریخته بعد کره سرد را اضافه کرده با نوک انگشتان آن را ماساژ داده تا به شکل خرده نان درآید .