شنبه، 22 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پیتزا تاکو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای ۲ نفر:
گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
پنیر پیتزا 400 گرم
پیاز 30 گرم
چیپس 100 گرم
کاهو به میزان لازم
خمیرپیتزا آماده یک عدد

طرز تهیه:
ابتدا سس قرمز مخصوص علاء‌الدین را روی خمیر آماده می‌‌ریزیم، سپس 400 گرم پنیر پیتزا اضافه می گردد. گوشت چرخ‌کرده را ریخته و پیاز اسلایس شده را اضافه می‌‌کنیم و پیتزا را با دمای 350 درجه سانتی‌گراد به مدت هفت الی هشت دقیقه در فر می‌گذاریم و بعد از آن سس سفید مخصوص علاءالدین را روی آن می‌ریزیم. سپس کاهو و چیپس به اندازه کافی اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه سس:
گوجه ‌فرنگی رنده‌شده را با رب گوجه‌فرنگی مخلوط کرده و به آنها نمک، فلفل و ادویه اضافه می‌‌کنیم و برای تهیه سس سفید نیز از ماست و ادویه استفاده می‌کنیم.