شنبه، 22 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای دو نفر:
خمیر پیتزا (یا دو عدد نان پیتزا) 150 گرم
سس باربکیو یا کچاپ نصف پیمانه
سس تند یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خلالی شده یک عدد
گوجه‌فرنگی حلقه شده هشت عدد
پنیر صبحانه یا پنیر پیتزا ورقه شده 120 گرم
برگ ریحان خرد شده سه قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون، نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:
خمیر را با وردنه به شکل دایره‌ای به قطر 30 سانتی‌متر پهن کنید.
روی خمیر روغن‌زیتون بمالید و طوری با توری روی حرارت متوسط قرار دهید که سمت چرب شده زیر قرار بگیرد. بعد از شش الی هشت دقیقه که زیر خمیر طلایی و برشته شد آن را از روی حرارت بردارید و روی آن روغن‌زیتون بمالید و خمیر را برگردانید.
آن‌گاه سس باربکیو یا کچاپ را با سس تند مخلوط کرده، روی خمیر بمالید. پیاز، گوجه‌فرنگی و پنیر را روی سس بچینید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
پیتزا را به مدت 10 دقیقه روی حرارت بگذارید تا طرف دیگر خمیر هم طلایی شود. قبل از سرو روی پیتزا ریحان بپاشید.