شنبه، 22 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پیتزای‌ ذرت‌ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم‌ برای‌ خمیر پیتزا:
▪ تخم‌مرغ‌: ۲ عدد
▪ شیر: یک‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ آرد: ۴۰۰ گرم‌
▪ بیکینگ‌پودر: یک‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ روغن‌ مایع‌: ۴ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ نمک‌: یک‌ قاشق‌ چایخوری‌

طرز تهیه‌ خمیر پیتزا:
ابتدا تخم‌مرغ‌ها و روغن‌ را به‌ خوبی‌ با هم‌ مخلوطکنید، سپس‌ بیکنیگ‌ پودر، ماست‌، نمک‌ و شیر رانیز به‌ تخم‌مرغ‌ها اضافه‌ کنید. پس‌ از آن‌، آرد را به‌تدریج‌ به‌ مایه‌ تان‌ اضافه‌ کنید و مرتب‌ بهم‌ بزنید.در پایان‌، خمیر به‌ دست‌ آمده‌ را در یک‌ کیسه‌نایلونی‌ بریزید و بگذارید به‌ مدت‌ ۳ تا ۴ ساعت‌ به‌همان‌ حالت‌ باقی‌ بماند.

مواد لازم‌ برای‌ تهیه‌ پیتزا:
▪ سوسیس‌ خرد شده‌: یک‌ و نیم‌ پیمانه‌
▪ گوشت‌ چرخ‌ شده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ کالباس‌ خرد شده‌: یک‌ پیمانه‌ (ژامبون‌ یا گوشت‌)
▪ فلفل‌ سبز دلمه‌ای‌: یک‌ پیمانه‌
▪ زیتون‌: ۶ عدد
▪ پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم‌
▪ سس‌: نصف‌ پیمانه‌
▪ ذرت‌ کنسرو شده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ خمیر پیتزا: نیم‌کیلو
البته‌ شما می‌توانید از خمیرهای‌ پیتزای‌ آماده‌ هم‌استفاده‌ کنید که‌ کارتان‌ را راحت‌تر کند...
در ابتدا ته‌ ظرفی‌ که‌ قرار است‌ در آن‌ پیتزا رابپزید، کمی‌ چرب‌ کرده‌ و یک‌ کاغذ روغنی‌ نازک‌در آن‌ قرار دهید، سپس‌ یک‌ لایه‌ از خمیر پیتزا رادر ظرف‌ قرار داده‌ و پنیر پیتزا را که‌ قبل‌ رنده‌کرده‌ مقداری‌ از ذرت‌ پخته‌ شده‌ را روی‌خمیرپیتزا بریزید، پس‌ از آن‌ سه‌ قاشق‌ از سس‌ رانیز روی‌ موادتان‌ بریزید و به‌ همین‌ ترتیب‌ بقیه‌مواد را روی‌ خمیر پیتزا به‌ صورت‌ لایه‌ لایه‌ بریزید.سپس‌ مواد آماده‌ شده‌ را به‌ مدت‌ بیست‌ دقیقه‌ درفر قرار دهید. توجه‌ داشته‌ باشید که‌ فر باید از قبل‌روی‌ حرارت‌ ۳۵۰ درجه‌ گرم‌ شده‌ باشد. پس‌ ازگذشت‌ بیست‌ دقیقه‌، پیتزا را در پنجره‌ بالایی‌ فرقرار دهید تا روی‌ پیتزا برشته‌ شود.