شنبه، 22 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پیتزای سبزی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪پیاز کوچک ۱ عدد
▪قارچ ۴عدد
▪فلفل سبزکوچک ۱ عدد
▪گوجه فرنگی ۱ عدد
▪پنیر پیتزای رنده شده سه چهارم لیوان
▪خمیرنان سفید به میزان لازم

سس پیتزا :
▪مرزن جوش و یا اورگانو یک دوم قاشق غذاخوری
▪پودر سیر یک سوم قاشق چایخوری
▪روغن زیتون یک دوم قاشق غذاخوری
▪پودر فلفل و نمک به مقدار کم
▪سس گوجه فرنگی یک دوم فنجان

طرز تهیه:
ابتدا کلیه مواد سس را مخلوط کنید و کنار بگذارید ( توجه داشته باشید چنانچه سس گوجه فرنگی شور بود، نمک را از مخلوط فوق حذف کنید). سپس پیاز، قارچ، فلفل سبز و گوجه فرنگی را خرد کرده، کنار بگذارید. خمیر پیتزا را روی تخته باز کنید. برای جلوگیری از چسبندگی خمیر ، قدری آرد روی تخته بپاشید. سپس سس را روی خمیر بمالید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید. سبزی های خرد شده( پیاز ، فلفل سبز و...) را روی آن بپاشید. در فر به مدت ۲۵-۲۰ در دمای F ْ۴۵۰ قرار دهید. مدت طبخ این غذا، ۴۰ دقیقه است.

نکات تغذیه ای :
این غذا مملو از انواع ویتامین های A,B,C می باشد. و برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند مناسب است . پودر سیر هم غذا را خوش طعم کرده و ضمناً دارای خواص ضد عفونی کننده و کاهش دهنده فشار خون است.