شنبه، 22 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک زبان با سس مخصوص را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
زبان گوساله و پیاز درشت از هرکدام یک عدد
سیر چهار حبه
برگ بو دو عدد
خوراک زبان با سس مخصوص
مواد لازم برای سس
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
شیر دو پیمانه
آب گوشت یک پیمانه
قارچ پخته ‌و ورقه‌ شده نصف پیمانه
خامه سه قاشق غذاخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
زبان‌ را به خوبی پاک کرده و شستشو دهید و با فرچه آشپزخانه پرزهای روی زبان را تمیز بشویید. سپس آن را با سیر، برگ بو و پیاز آب‌پز کنید، حدود پنج ساعت زمان پخت زبان با حرارت ملایم است.

طرز تهیه سس:
نیمی از کره را با آرد تفت دهید و بعد از طلایی شدن آرد، شیر و کمی از آب زبان را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم زده تا قوام آید و خامی آرد گرفته شود.
قارچ را با بقیه کره تفت داده و به آرد بیفزایید و پنج دقیقه بپزید. سپس خامه، نمک، فلفل و دارچین را اضافه کنید. زبان را در ظرف قرار داده و سس را روی آن بریزید.