شنبه، 22 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک لوبیا سبز و سوسیس را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
لوبیای سبز آب‌پز 400 گرم
سوسیس 300 گرم
بادام هندی 100 گرم
روغن‌مایع 100 گرم
کره 30 گرم
پیاز خرد شده یک عدد
سس سویا سه قاشق سوپخوری
آرد ذرت دو قاشق سوپخوری
روغن‌زیتون دو قاشق سوپخوری
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
لوبیا را با کمی نمک و آبلیمو آب‌پز می‌کنیم پس از پخت، آبکش کرده تا آب آن کاملا گرفته شود. سوسیس‌ها را به صورت حبه قندی درآورده و با روغن سرخ می‌کنیم.
آرد ذرت را با کره سرخ کرده و سس سویا را به آن می‌افزاییم و همچنین زنجبیل، نمک، فلفل و آب به جا مانده از پخت لوبیا سبز به مقدار نصف پیمانه را اضافه می‌کنیم وقتی چند جوش زد پیاز خرد شده که در روغن‌زیتون سرخ کرده و با سس سویا تفت داده‌ایم را به مخلوط می‌افزاییم.
لوبیاهای پخته شده را دو نیم کرده و به همراه بادام هندی درون خوراک می‌ریزیم پس از چند جوش غذا آماده است می‌توان آن را با لیموی تازه و خیارشور تزئین کرد.