شنبه، 22 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک گل کلم و لوبیا سبز را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
روغن - دو قاشق غذاخوری
سیر، ریز خردشده - چهار حبه
گل کلم خردشده - 500 گرم
لوبیا سبز خردشده - 250 گرم
سس سویا - دو قاشق غذاخوری
شکر - یک قاشق چایخوری
آبلیمو ترش - دو قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده - یک عدد
فلفل قرمز، ریز خردشده - یک عدد
زیره - نوک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم
آب - به میزان لازم

طرز تهیه:
روغن را در قابلمه‌ای حرارت دهید و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی شود. سپس آن را از روغن خارج کرده و کنار بگذارید. پیاز را در روغن تفت دهید و فلفل قرمز، زیره و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. گل کلم را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا سه دقیقه بپزد.
لوبیا سبز را به غذا اضافه کنید و پس از آن سس سویا و شکر را در قابلمه ریخته و سه دقیقه بپزید. وقتی مواد کمی پخته شدند آبلیمو را به آن بیفزایید و هم بزنید. غذای آماده شده را در ظرف دلخواه ریخته و سیر سرخ شده را روی آن بپاشید. سبزی‌های این غذا نباید زیاد پخته و نرم شوند.