شنبه، 22 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک جو با قارچ خامه ای را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
جو پوست‌کنده 150 گرم(یک پیمانه)
کره 50گرم
قارچ 300 گرم
شوید وریحان هر کدام 30 گرم
خامه 150 گرم
سیر سه حبه
پیاز یک عدد
گوجه‌فرنگی پنج عدد
نمک، فلفل و پنیرپیتزا به میزان لازم

طرز تهیه:
برای تهیه این خوراک ابتدا جو را با مقداری آب در ظرفی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا 30 دقیقه پخته و نرم شود. بعد آن را از صافی رد می‌کنیم. کره را ذوب کرده، سیر ریز خردشده را همراه با پیاز خردشده به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا نرم شود. قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و با پیاز تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود. سه عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده و خرد می‌کنیم و به قارچ اضافه کرده و هم می‌زنیم.
شوید و ریحان را ریز خرد کرده و با نمک و فلفل به مواد افزوده، در انتها جو و خامه را می‌ریزیم و کاملا مخلوط می‌کنیم. کف ظرف نسوز را چرب کرده مواد را داخل آن ریخته و کاملا پهن می‌کنیم. دو عدد گوجه‌فرنگی باقی‌مانده را حلقه‌ای برش زده روی خوراک قرار می‌دهیم و روی گوجه‌فرنگی‌ها پنیرپیتزای رنده‌شده می‌ریزیم و آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 30 دقیقه می‌گذاریم.