شنبه، 22 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک مخلوط مغولی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
فیله گوساله خلال شده 300 گرم
فیله مرغ خلال شده 300 گرم
میگو 300 گرم
پیاز خلال شده 1 پیمانه
کلم برگ خلال شده 1 پیمانه
کاهو چینی خلال شده 1 پیمانه
هویج خلال شده 1 پیمانه
کدوی خلال شده 1 پیمانه
فلفل دلمه‌ای خلال شده 1 پیمانه
قارچ حلقه‌ای خرد شده 1 پیمانه
سویا سس 3 قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2قاشق غذاخوری
کرفس و جعفری خرد شده 1 پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:
میگوها را شسته و با کرفس، جعفری و مقداری آب به مدت ۵ تا ۸دقیقه می‌جوشانیم تا بوی آن گرفته شود و بعد آن را آبکش می‌کنیم.
در تابه‌ بزرگی پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت داده، فیله گوشت را افزوده و کمی تفت می‌دهیم. سپس فیله مرغ و میگوها را افزوده و اجازه می‌دهیم تا گوشت‌ها به طور کامل تفت خورده و پخته شوند.
سبزیها را ۲۰ دقیقه در آب جوش می ‌ریزیم تا کمی نرم شوند بعد آنها را آبکش کرده و به مخلوط گوشت‌ اضافه می‌کنیم.
نمک، فلفل، سویا سس و سرکه بالزامیک را افزوده و به مدت پانزده دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا همه مواد بخارپز شوند. خوراک مخلوط مغولی بدون نان و برنج مصرف می شود.