شنبه، 29 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه تارت بوقلمون را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ دو عدد
کره 120 گرم
ماست سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
بیکینگ‌‌پودر یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه خمیر:
آرد و بیکینگ‌پودر را با کره هم زده و تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و با ماست خوب مخلوط کنید تا خمیر یک‌دستی به دست آید. سپس یک ساعت استراحت دهید. مقداری از خمیر را کنار گذاشته و مابقی را در سطح آردپاشی شده پهن کنید. مواد آماده شده را روی آن ریخته، از خمیر نوارهایی را بریده و روی قالب بگذارید. سپس پنیر پیتزا ریخته و در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.

مواد لازم میانی تارت:
سینه بوقلمون 250 گرم
فلفل دلمه‌ای خلال‌شده یک قاشق غذاخوری
قارچ پنج عدد
پنیر پیتزا، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مواد میانی:
سینه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به همراه نمک و فلفل تفت دهید و کنار بگذارید.